Trotse winnaars geven clinics op De Oranjerie
17 juni 2018
Jonge ondernemers op De Oranjerie
21 juni 2018

Schoolreisje september 2018

Hierbij de informatie en betaling over het schoolreisje in september 2018.

De groepen 1 en 2
Deze groepen gaan op donderdag 13 september naar Zalm Buitenpret. De kosten voor dit schoolreisje bedragen €6,50 per leerling. Dit bedrag bestaat uit entree, begeleiding en iets lekkers. De leerlingen krijgen een pakje drinken en een zakje chips mee van school als extra. Zij moeten zelf zorgen voor lunch ed. Wij gaan met eigen vervoer.

Per klas worden er in het nieuwe schooljaar ouders geregeld die kunnen rijden/ begeleiden.

Let op! Vul bij de betaalgegevens de naam van uw kind in, bij de achternaam kunt u zijn/haar groep toevoegen. .

Klik hier om te betalen voor de groepen 1 en 2

De groepen 3 en 4
De groepen 3 en 4 gaan op donderdag 13 september naar Avifauna. De kosten voor dit schoolreisje bedragen €25,00 per leerling. Dit bedrag bestaat uit entree, vervoer, begeleiding en iets lekkers. De leerlingen krijgen een pakje drinken en een zakje chips mee van school als extra. Zij moeten zelf zorgen voor lunch ed.

De groepen 5, 6 en 7
De groepen 5, 6 en 7 gaan op vrijdag 14 september naar Drievliet. De kosten voor dit schoolreisje bedragen €25,00 per leerling. Dit bedrag bestaat uit entree, vervoer, begeleiding en iets lekkers. De leerlingen krijgen een pakje drinken en een zakje chips mee van school als extra. Zij moeten zelf zorgen voor lunch ed.

Mochten er leerlingen zijn die een abonnement hebben op één van bovenstaande bestemmingen, dan betalen zij eerst het volledige bedrag van het schoolreisje. Als zij op de dag van het schoolreisje dan hun abonnement meenemen, krijgen zij later de entreeprijs terug.

Let op! Vul bij de betaalgegevens de naam van uw kind in, bij de achternaam kunt u zijn/haar groep toevoegen. .

Klik hier om te betalen voor de groepen 3 t/m 7

X