Groepsverdeling 2018/2019
22 juni 2018
Swingend de vakantie in!
9 juli 2018

Tijd voor …. Feest

Het is een goede gewoonte dat we aan het eind van het schooljaar met kinderen, ouders en teamleden samen feest vieren! Een feest waarop we Tijd hebben om elkaar te ontmoeten in een ongedwongen sfeer .  Voor de Oranjeriërs, die een goed jaar hadden een mooie gelegenheid om dit te delen met anderen. De Oranjeriërs, die een jaar met verdriet en tegenslag kenden, willen we een hart onder de riem steken en met hen hopen op een nieuw, beter jaar. Morgen we vieren het Zomerfeest …. speel een spel of klets gezellig met elkaar onder het genot van een hapje en een drankje.  We houden ons aan de horecaregels dus verkopen we geen alcohol aan mensen onder de 18 jaar; ook is meenemen van eigen drank niet toegestaan! Bij de ingang van ons festivalterrein kunt u strippenkaarten kopen zodat jullie kunt genieten van al het lekkers of meedoen aan de gave activiteiten! We hopen jullie allemaal morgen aan het eind van  de middag te zien!!!

X