Betaling Overblijfbijdrage 2018-2019
1 oktober 2018
Morgen opent ons Kinderboekenmuseum haar deuren
10 oktober 2018

RALFI-tutoren gezocht!

Wij zijn nog op zoek naar ouders, tantes, ooms, opa’s of oma’s die ons kunnen helpen bij het RALFI-lezen. RALFI is een methode om kinderen, door middel van het herhaald lezen van relatief moeilijke teksten, te helpen bij het verbeteren van hun leesniveau.
De dmt- en avi-toetsen hebben laten zien dat veel van onze leerlingen, mede dankzij de inzet van de hulpouders, gegroeid zijn op het gebied van technisch lezen. We willen dan ook graag verder met RALFI-lezen.

Bent u iemand of kent u iemand die ons kan helpen bij het RALFI-lezen kunt u een mail sturen naar iris.dijkema@oranjerie.unicoz.nl of froukje.guldenmundt@oranjerie.unicoz.nl of u inschrijven bij de lijst aan de deur bij de groepen 4 en 5.

Het is onze intentie om zo spoedig mogelijk te starten, maar daar hebben we uw als tutor voor nodig. Op dit moment zijn er nog te weinig aanmeldingen om te starten.
X