De maandbrief van november staat voor u klaar!
30 november 2018
Oranjerie kerstkoor
4 december 2018

Creatieve informatieborden

In de gang van ons gebouw aan Sumatra verschijnen nieuwe informatieborden. Hierop kunnen alle Oranjeriërs en andere belangstellenden zien wat we er in onze vaksecties en expertgroepen gebeurt.

Yoyo en Aliye hebben  voor Beeldende Vorming  een gaaf ontwerp gemaakt en dit met handlettering op het bord gezet. De vaksectie BV is met bezig om het creatieve proces meer vorm te geven. In plaats van het alleen maar maken van een eindproduct zijn onze kinderen nu meer en meer bezig met de weg er naar toe. Ze maken oriënteren zich, onderzoeken, ontdekken hun creativiteit, maken ontwerpen, krijgen feedback, ze creëren en evalueren.

In de komende periode zullen ook de andere vaksecties en expertgroepen hun ontwikkeling laten zien.

X