Sint
11 december 2018
Bv les “licht”.
11 december 2018

Jonge Ondernemers – kleding ontwerpen en maken

Hoi allemaal!

Na de kerstvakantie starten wij met een nieuw project en voor dat project zijn wij op zoek naar ontwerpkanjers. Ben jij een echte ondernemer en lijkt het je gaaf om samen met andere kinderen je eigen bedrijf te starten, laat deze kans dan niet liggen!

Wat houdt het project precies in:

Op school zijn wij in het bezit van een plotter (snijmachine), pers en naaimachines. Deze machines gaan we gebruiken om producten te maken en te verkopen aan klanten. Daar komt natuurlijk wel wat bij kijken. Ten eerste ga je verzinnen wat klanten graag willen hebben. Daarna ga je een product en/of dienst verzinnen voor je klant. Ook ga je nadenken over wat de klant moet betalen voor je product en wat het jou kost. En hoe weet de klant eigenlijk dat ze bij jou iets kunnen kopen? Je zult dus ook reclame gaan maken voor het bedrijf. En tot slot ga je met elkaar ook na moeten denken over alle werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden en wie dat dan gaat doen. Met behulp van opdrachtkaarten en onder begeleiding van juf Lianne gaan jullie stap voor stap werken aan het opstarten van je een eigen bedrijf.

Functieomschrijving

Zit jij in groep 5,6,7 of 8? Wil jij een eigen bedrijfje starten? Het zelf ontwikkelen van producten en deze weer doorverkopen? Dan kan dat bij ons op De Oranjerie. Wij bieden jou een bedrijfsruimte met een startbudget en de begeleiding van een vakleerkracht.

Functie-eisen

– Je staat in voor het leveren van kwaliteitsproducten.

– Je hebt zorg voor een nette werkomgeving.

– Je kunt klanten te woord staan.

– Je beheert de voorraad.

– Je verzorgt de bestellingen.

Profiel

– Zelfstandig

– Klantvriendelijk

– Stressbestendig

– Oplossingsgericht

– Nauwkeurig

– Creatief

Herken jij jezelf in 1 of meer van bovenstaande punten, dan is deze baan misschien wel iets voor jou!

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze brief, en herken jij je in de functieomschrijving dan kun je solliciteren.

Schrijf een brief of maak een filmpje en vertel ons waarom jij de ondernemer bent die wij zoeken. Uit alle inzendingen worden 10 kinderen gekozen die na de kerstvakantie deel kunnen nemen aan dit project.

Je kunt je aanmelding voor vrijdag 14 december mailen naar:

lianne.steenvoorden@oranjerie.unicoz.nl

Wij kijken uit naar jullie inzendingen!

Groeten,

Juf Lianne

X