Terugblik op Talentweek 2
12 april 2019
Deelnemers Passion 2019
19 april 2019

Samen iets doen voor een ander. Kunt u ons helpen?

Netherlands, Lisse, Keukenhof gardens. Bouquet of flowers various colorful flowers.

Woensdag 6 maart is de 40-dagentijd begonnen. Deze periode sluiten we af op donderdag 18 april. Donderdag 18 april hebben wij op school een paaslunch en bent u `s avonds welkom om naar onze Passion te komen kijken.

Wij willen deze dag niet alleen aan onze klasgenoten denken, maar ook aan de mensen die zich eenzaam voelen, afhankelijk zijn van anderen of die beperkingen ervaren vanwege bijvoorbeeld hun leeftijd.

Daarom willen wij u vragen om op donderdag 18 april een bloem, een bloembolletjes in een bakje of een klein bosje bloemen mee te nemen naar school. U kunt deze bloemen in de vazen bij de ingang van het Sumatra achterlaten. Aan het einde van de ochtend gaan wij met een aantal leerlingen de bloemen naar de bewoners van Magnolia brengen.

Op deze manier willen wij de bewoners graag een vrolijke paasgroet brengen.

X