Tijd voor Talent muziek & afsluiting Kinderboekenweek!
11 september 2019
Het avontuur van het leren – deel 1
16 september 2019

Juf Marlene 40 jaar in het onderwijs en bij Unicoz

Vandaag vieren we dat ‘onze’ juf Marlene van Aerde 40 jaar werkzaam is in het basisonderwijs. Deze veertig jaar heeft ze gewerkt op verschillende scholen van Unicoz (voorheen Una en VCOZ). Juf Marlene begon in 1979 op de Koningin Julianaschool. Vervolgens heeft ze 18 jaar op de Prins Willem Alexanderschool gewerkt alvorens de overstap te maken naar haar huidige school, De Oranjerie. Na een flink wat ervaring voor de groep te hebben opgedaan hebben, is ze nu al jaren één van de Intern Begeleiders of Zorgcoördinatoren van De Oranjerie.

Na een verrassingsontbijt voor juf Marlene en haar jarige man Kees werd ze opgehaald en in een Porsche naar De Oranjerie gebracht. Daar werd ze welkom geheten door juf Marrie en meester Raymond. Vervolgens moest ze plaatsnemen in en versierde rolstoel.  Juf Marlene loopt altijd snel en vindt het lastig om rustig aan te doen en op deze manier moest ze we ‘chillen’.  Collega- zorgcoördinator juf Annelies reed haar een haag van kinderen en collega’s naar het midden van het plein waar ze luidkeels werd toegezongen.  Door de dag heen hebben alle 21 groepen met juf Marlene in de aula fanatiek quizzen en spellen gespeeld waarbij de nadruk lag op de dingen die juf Marlene gaaf vindt: muziek, koorzang, reizen, spellen en genieten van het leven.

Tijdens de afsluiting van deze feestelijke dag kreeg juf Marlene door het bestuur van de Unicoz Scholengroep ene prachtig sieraad opgespeld en ontving zij van ons team en de stichting een waardecheque om haar dromen waar te maken.

 

 

 

 

 

X