Meld u nu aan voor een kennismakingsgesprek

We vinden het leuk dat u een kijkje neemt op de website van onze unieke school. Wij gaan er vanuit dat u tijdens uw digitale bezoek heel veel te weten komt over De Oranjerie. Als u onze school ook in bedrijf wilt zien, kunt u een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek vertelt u ons over uw kind en kunt u uw verwachtingen met ons delen. Wij zullen u in woord en beeld laten ervaren hoe onze school georganiseerd is en wat wij van uw kind en u verwachten.

Persoonlijke rondleiding

Voor een fijne schooltijd is een prettige sfeer op school net zo belangrijk als de kwaliteit van het onderwijs. We snappen daarom goed dat u de sfeer op onze school zelf wilt ervaren! Daarom krijgt u naast een kennismakingsgesprek ook een persoonlijke rondleiding door onze unieke school. U kunt, indien u dit wilt, uw kind meenemen naar het gesprek en de rondleiding.

Coördinatoren onderwijs

Op De Oranjerie hebben wij twee coördinatoren onderwijs, Lianne Raateland – Steenvoorden en Iris Dijkema.

Aanmelden van uw kind

Wij vinden het fijn dat u uw kind bij ons op school wilt aanmelden. Wij vragen u contact met ons op te nemen voor een afspraak voor een kennismakings-gesprek. U kunt dan uw vragen stellen en wij leiden u rond door de school. Deze gesprekken voert u met juf Froukje of juf Iris.  Komen wensen en verwachtingen van ouders en school overeen dan kunt u uw kind aanmelden. Wij verwachten daarbij dat u de christelijke uitgangspunten van de school onderschrijft.

 

Het kan zo zijn dat uw kind nu op een andere basisschool zit en door de verhuizing van school gaat veranderen. Wij nemen contact op met de huidige basisschool om af te stemmen of wij uw kind de zorg kunnen bieden die het nodig heeft. In de meeste situaties kunnen wij uw kind zonder meer een plekje bij ons op school bieden. Op 1 augustus 2014 is de wet Passend Onderwijs in werking getreden.  Bij aanmelding kijken wij of uw kind in ons School Ondersteuning Profiel past.

Wij adviseren u rond de tweede verjaardag van uw kind contact met ons op te nemen voor een kennismakingsgesprek. Wilt u zich verzekeren van een plek dan moet u niet te lang wachten met inschrijven. Wij hebben een maximum aantal te plaatsen per leerjaar. Heeft u al een kind bij ons op school dan zijn broertjes en zusjes verzekerd van een plek mits zij vóór het tweede jaar staan ingeschreven en zij in ons Schoolondersteuningsprofiel passen.

Inschrijfformulier De Oranjerie

U kunt uw kind dan aanmelden en u ontvangt van ons een bevestiging van de aanmelding. Vier weken voor uw kind vier jaar wordt, neemt de leerkracht contact met u op voor een afspraak wanneer uw kind kan komen wennen. Uw zoon of dochter mag vijf dagdelen komen wennen. Vanaf de vierde verjaardag mag uw kind hele dagen naar school. Buiten de wendagen mogen kinderen niet voor hun vierde verjaardag naar school. Wordt uw kind twee weken voor de zomervakantie vier jaar dan vindt plaatsing plaats na de zomervakantie.