Kern Kinderopvang

Het Koekoeksnest. Inspirerende en betrouwbare kinderopvang

De Oranjerie werkt nauw samen met Het Koekoeksnest van Kern Kinderopvang Zoetermeer. Wij bieden:

 • opvang voor kinderen van 0 tot 13 jaar
 • alles is inclusief (luiers, voeding, uitstapjes)
 • enthousiaste, betrokken medewerkers
 • alleen vakantieopvang mogelijk
 • flexibele opvang
 • aandacht voor natuur , sport en gezonde voeding
 • afwisselend activiteitenaanbod
 • SWKPas voor korting op diverse uitjes

Zo krijgen kinderen de gelegenheid om zich zo optimaal mogelijk te ontwikkelen en nieuwe talenten te ontdekken.

Tijdens schoolvakanties kan uw kind de hele dag op de BSO terecht. Uw kind is van harte welkom!

Kinderopvang is iets heel persoonlijks. Het gaat over mensen, sfeer, inrichting en kleur. Komt u gerust eens kijken op onze locatie. Wij geven u graag een rondleiding. Voor informatie kunt u terecht bij:

Kern Kinderopvang
Afdeling Klantcontact
Tel.nr: 0793461180

De Drie Ballonnen

Wie wij zijn!

De Drie Ballonnen onderscheidt zich van andere organisaties door onze unieke benadering van de kinderen waarbij zij spelenderwijs leren aandacht te hebben voor zichzelf, de ander en de omgeving.

We willen voor de kinderen een veilige omgeving creëren waarin ze zich goed voelen, de ruimte hebben om zichzelf te kunnen zijn, en zich optimaal kunnen ontplooien. Een plek waar de kinderen uit een gevarieerd aanbod van activiteiten en speelmaterialen kunnen kiezen.

Wat wij bieden!

Wij bieden voor- en naschoolse opvang op tijden die aansluiten op de openingstijden van de school van uw kind(eren). Ook tijdens alle studiedagen en schoolvakanties zijn wij open. De vakantieopvang en opvang tijdens studiedagen zijn los in te kopen volgens een strippenkaart systeem.

De kinderen kunnen dan komen spelen wanneer dit gewenst is. Als uw kind(eren) geen gebruik maken van vakantieopvang/ opvang tijdens studiedagen, dan hoeft u hiervoor niet te betalen. U neemt af en betaalt alleen wat u nodig heeft.

Voor meer informatie over o.a. vakantieopvang, aanmelden en de tarieven die wij hanteren, verwijzen wij u naar onze website www.drieballonnen.nl.

Koningskind BSO

Koningskind kinderopvang is een BSO met een Christelijke grondslag. Dit betekent dat wij bidden voor het eten, Christelijke liederen zingen en boeken lezen. Uiteraard lezen en zingen wij ook andere verhalen en liederen. De Christelijke grondslag is laagdrempelig.

Wij werken met de meervoudige intelligenties en noemen dat simpelweg ‘de knaps’. Er zijn 8 verschillende knaps (taal-, reken-, beweeg-, muziek-, samen-, zelf-, natuur- en beeldknap) waarover ieder kind beschikt. Ieder kind is op zijn eigen manier knap en kan deze intelligentie aanwenden om zich andere vaardigheden eigen te maken. De begeleidsters kijken gericht naar de kinderen en zetten specifieke materialen in en stimuleren de interactie zodat het kind zich op een prettige manier kan ontwikkelen.

Wat bieden wij:

 • BSO gevestigd in de Oosterkerk
 • Laagdrempelige christelijke grondslag
 • Onze ruimtes zijn weloverwogen stijlvol ingericht.
 • Er wordt gebruik gemaakt van duurzame materialen.
 • Wij gaan uit van meer ruimte per kind. U zult zelf ervaren dat er meer oppervlakte per kind beschikbaar is dan gebruikelijk.

Voor meer informatie over onze BSO kunt u terecht bij Tamara de Wild 079-3312891 tamara@koningskind.nl of via onze website www.koningskind.nl. Kom gerust eens kijken op onze locatie wij laten u graag onze locatie zien.

Koningskind_FC

Klik hier om onze schoolgids te bekijken

X